Puigibet no autoritza la Cercavila de Gegants de la Festa Major d’Hivern

Cultura

Aquest és el punt de Cultura del programa electoral d’ERC en les eleccions del maig de 2011. En aquestes eleccions ERC va guanyar amb majoria absoluta.

L’últim exemple d’aquest “gran projecte cultural”, és la no autorització de la cercavila de gegants per la Festa Major d’Hivern de La Bisbal. Va anar de la següent manera:

El divendres 9 de gener la presidenta de La Societat de l’entitat va fer una entrada a l’Ajuntament dient que farien cercavila de gegants el diumenge 18 de gener. El mateix dia per la tarda van rebre aquesta resposta:
CartaFM
L’Ajuntament ha d’exigir tot això? No
El Pla de seguretat es diu Pla d’autoprotecció (si l’alcalde no ho sap, que ho pregunti als tècnics!) i no fa falta en una cercavila d’aquestes dimensions.
Servei d’ambulància medicalitzat amb servei de metge: sí que cal servei d’ambulància però no amb servei de metge per una cercavila com la que es va fer.
Aquí hi ha l’agreujant que molts municipis tenen conveni amb Creu Roja i, per un import anual, ofereixen el servei d’ambulància per qualsevol actuació i necessitat del propi municipi.
A la Bisbal teníem aquest servei però Puigibet el va donar de baixa.
La trobada de gegants va ser tot un èxit de participació i això és el que compta però no ens oblidem que un equip de govern ho és de tot el poble, i que passar davant l’Ajuntament amb els gegants i que estigui tancat i barrat, diu molt del que és la cultura popular per l’equip de Puigibet.

Hem de donar suport a totes les entitats i facilitar la tasca que fan de manera voluntària, ja que enriqueixen La Bisbal!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

One Comment

  1. Prou 24 de gener de 2015 11:51 am Respon

    Una festa molt guapa, un diumenge perfecte. El grup de govern absent, l’oposició present i col•laborant-hi. A l’alcalde i Cia els fot molt tot això i no volen ni veure com gent del carrer i amb pocs medis econòmics organitzen festes per a tothom amb molt mes èxit que les seves i sense regals ni convidades; senzillament fent festes perquè surten del cor i de tradicions molt arrelades per que tothom en pugui gaudir; i sense per això passar el platet ni menjades de “tarro” per aconseguir els propers vots. Molt bona feina feta per la gent de la Societat.
    Cal també que d’altres recuperin els Tres Tombs, una festa prohibida per en Puigibet i Cia. També amb moltes arrels i de la que en desfruitàvem molt tots els Bisbalencs.

Deixa un comentari