Treballant per millorar la carretera de Valls

FotoReunióCarreteresDonant resposta als escrits presentats el passat dia 6 de juny de 2014 per les associacions de propietaris i veïns de Can Gordei, l’Esplai i Masarbonés, així com per ADB, i CIU de la Bisbal del Penedès, el Director General d’ INFRAESTRUCTURES I DE MOBILITAT TERRESTRE DE LA GENERALITAT Sr. Xavier Flores, acompanyat pel Subdirector del departament Sr. David Prat, el dia 8 de juliol de 2014 s’han reunit amb una representació de les citades associacions, a les que acompanyava el Regidor de CIU Sr. Pere Saumoy, per tractar sobre la problemàtica creada com a conseqüència de la solució donada a l’enllaç de la C-51, tram de Vendrell a Valls, amb la carretera T-240, que ve de la Bisbal pel paratge anomenat “Clot de l’Hora”.

Els representants dels veïns han posat de manifest el creixent malestar existent per la situació actual de l’encreuament de les carreteres, que obliga a prendre solucions no desitjades pels afectats, per tal de salvar la barrera que suposa la nova carretera. El Director General ha mostrat comprensió pel problema existent i s’ha compromès a adoptar aquelles mesures que siguin necessàries per tal de rectificar l’actual situació. També ha estat creada una comissió mixta de seguiment amb representants de l’administració i dels afectats per tal que la situació pugui ser rectificada al més aviat possible. Els representants dels afectats van sortir satisfets de la reunió mantinguda.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

2 Comments

 1. jferrec 23 de gener de 2015 5:27 pm Respon

  El que s’ha fet a la cruïlla és una barbaritat en tots els sentits: es pot anar cap a Valls i es pot venir del Vendrell, però no es pot fer ni una cosa ni l’altra al revés.

  http://josepferre

  • Agnès Ferré 23 de gener de 2015 10:38 pm Respon

   Sí, tota la raó! Un alcalde ha de vetllar pel seu municipi, ningú ho farà per ell. I amb aquesta carretera al pas pel nostre municipi, es veu clarament.

   http://agnesferre.cat

Deixa un comentari