L’Ajuntament aprova que Joventut Bisbalenca torni 50.000€

L’informe de la Comissió Jurídica Assessora, del 2013, de la Generalitat de Catalunya va determinar que la concessió de subvenció de 50.000€ de l’Ajuntament a Joventut Bisbalenca (temporada 2011/12) és il·legal: el club ha de retornar els diners rebuts. La pregunta és: Actualment, què és el Club ?

Qui donarà resposta al requeriment de devolució que ha de cursar l’Ajuntament? Tothom sap que el club va estar requisat per l’equip de govern municipal, seguint una clara i partidista estratègia electoral. Els socis han estat ignorats els últims anys, i ara, ni tan sols saben si ho són o no. L’actual junta directiva ha estat designada directament pel Sr. Alcalde i el president és un funcionari municipal de la seva total confiança.

El club no té estructura associativa i per tant és responsabilitat de l’equip de Govern Municipal. A qui se li ha de demanar la restitució dels diners? L’Alcalde i l’equip de Govern han provocat una crisi al club sense precedents al llarg de la seva dilatada i esplèndida existència. Costarà recuperar el club, però intentarem donar-li vida i estructura els propers anys. Treballarem per fer-ho possible.

És hora que el Sr. Alcalde demani disculpes i reconegui que s’ha equivocat greument i de forma culposa en la gestió d’ajudes i subvencions. Ha de saber, Sr. Alcalde, que les associacions s’han d’ajudar seguint criteris objectius previstos a la Llei de Subvencions, tal i com li ha estat reclamat des d’instàncies judicials. Sr. Alcalde, se li ha de recordar que la concessió de subvencions i ajudes no té res a veure amb l’obtenció de vots.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari