Sou de l’alcalde i Plens a les 10 del matí

El juliol de 2011 hi hagut diverses declaracions de l’alcalde de La Bisbal Josep M Puigibet, als mitjans de comunicació referent a la pujada de sou i a l’aprovació de les indemnitzacions dels plens i els seus horaris.

Des del grup municipal de CiU volem fer puntualitzacions:

– Si la legislatura 2007/11 cobrava 33.000€ de dedicació exclusiva al Consell Comarcal del Baix Penedès i ara cobrarà 44.000€ de dedicació exclusiva de l’Ajuntament de La Bisbal, això és un increment del 33% del sou.

– L’alcalde diu que no cobrarà ni dietes, ni quilometratges, …. però això no està aprovat per ple. El temps ho dirà.

– En més d’un mitjà de comunicació l’alcalde ha dit que l’ex-alcalde joan Poch cobrava un sou mot superior al que ara s’ha aprovat. Des d’aquí li farem memòria del ple del 17/12/03 on es va aprovar un sou de dedicació exclusiva per l’ex-alcalde de 39.750€.

– Els regidors de CiU no volem cobrar indemnitzacions per assistir als plens, volem poder assistir als plens, i per aquest motiu vam demanar que fossin per la tarda.

Què s’ha demanat des de CiU a l’alcalde:

– El motiu d’aquest increment de sou.

– El motiu pel qual els plens es fan a les 10 del matí i les Juntes de Govern local (només l’equip de govern) a la tarda.

– El motiu pel qual els regidors de la Junta de Govern Local cobraran 250€ per cada Junta, i no els 10€ com els plens.

– Hem sol.licitat certificats anuals dels cobraments dels 11 regidors de les legislatures 2003/07 i 2007/11, amb el detall de sous, dietes, quilometratges, cobraments per reunions, plens, …

Només responent aquestes preguntes i aportant els certificats podran mostrar transparència i la realitat en els cobraments de les anteriors legislatures.

 

Share

Deixa un comentari