Reunió sobre la Miralba a porta tancada

El que passa a La Bisbal podria sortir en qualsevol pel·lícula i es pensarien que és inventat!

Aquests darrers dies fins i tot hem sentit a dir que l’actual alcalde i equip de govern fan bo el “caudillo” amb les seves actuacions. Som la oposició i aquests comentaris no ens alegren perquè estem parlant del nostre municipi que ens estimem i que hi creiem.

L’última ha estat la reunió de la Miralba el gener de 2011. Una reunió convocada per l’actual govern i dirigida als veïns del a Miralba per explicar-los el bé que ho fan i com en saben de tot!

En aquesta reunió la oposició no hi estàvem convidats, com és costum, però al parlar de tot el projecte ens hi hem presentat.

La reunió era al Poliesportiu, amb quatre agents de seguretat privada que anava comprovant si els que volien entrar a la reunió eren propietaris o no, a més dels dos operaris municipals vestits de vigilants. Quan la oposició hem intentat entrar a la reunió per escoltar què explicaven del projecte d’urbanització de la Miralba, se’ns ha barrat el pas. De seguida hem vist que la regidora de Benestar Social, Montserrat Mestre, i mare de l’alcalde, estava allà mateix donant instruccions de qui entrava i qui no.

Quan els veïns han acabat d’entrar, han tancat la porta amb clau!! De què tenen por? No volen que escoltem el que diuen?

Tot plegat és esperpèntic i segurament molts lectors no ho trobaran important, però estem parlant d`una contínua dictadura elegida democràticament, d’uns governants espantats que van de festa a les urbanitzacions acompanyats de seguretat privada, sense motiu, i que comencen a “vendre” el seu producte per no perdre les properes municipals. Com tots? No, perquè aquests senyors només poden mantenir el seu estatus econòmic si segueixen governant a l’ajuntament i al Consell Comarcal, perquè el que estan cobrant actualment en dietes, assistències a plens i juntes de govern local a l’ajuntament de la Bisbal, coneixent els seus currículums i capacitats laborals, no podrien guanyar-ho en l’empresa privada i menys en l’època que estem vivint actualment.

En veurem moltes i de grosses en aquests mesos que queden fins al maig de 2011!

Share

Deixa un comentari