Felicitats als bisbalencs per l’èxit en la manifestació “Prou d’abusos!”

L’organització de la manifestació del passat dissabte de juliol de 2009 sota el lema “Prou d’abusos”, volem felicitar i agrair als centenars i centenars de bisbalencs que hi participàreu. Segons dades oficials, prop de 800.

A diferència de la manera d’actuar de l’actual equip de govern, la manifestació estava oberta a tothom, a totes les ideologies i es podia comprovar quan veies bisbalencs i bisbalenques d’idees i maneres de fer diferents, caminant de costat per la mateixa causa.

La manifestació es va regir per l’alt grau de civisme de tots els participants i al final es va llegir el manifest que agrupava els vuit temes centrals: pujada abusiva d’impostos, regidors que no demostren estar al corrent de pagament dels impostos municipals, contractacions a dit, cobraments de dietes sense límits, celebrar els plens al matí, autorització a les entitats d’utilització del Centre Municipal de Cultura sense criteri ni reglament, imposició de les festes de les urbanitzacions sense comptar amb els veïns i fomentar la política de la divisió en tot el municipi.

Els organitzadors hem demanat 3 mesos perquè l’equip de govern contesti les peticions recolzades per una àmplia majoria de bisbalencs.

Aquest dimecres hem fet l’entrada de les peticions formulades al registre de l’Ajuntament.

Aquest és un primer pas de conscienciació ciutadana i si no s’havia fet abans era perquè la magnitud d’incompliments i decisions molt semblants a les dictatorials d’una altra època, van en augment des del 2007 i ens han portat aquí.

És veritat que si ERC governa és perquè va ser la llista més votada i compten amb el suport incondicional ( i remunerat) de la regidora d’ADMC, però també ho és que a la manifestació hi havia molts votants d’ERC i la immensa majoria dels d’ADMC que se sentien enganyats per les promeses incomplertes i per fer totalment el contrari del promés.

És veritat que el resultat dels bisbalencs sobre l’actuació de l’equip de govern no es veurà fins a les properes eleccions. Però el que també és veritat és que és molt significatiu que d’una població de 3.500 habitants, se’n manifestin quasi 800.

Per acabar tornar a agrair a tots els assistents que sortissin al carrer demostrant civisme i unitat.

Share

Deixa un comentari