Estiu a La Bisbal: rebaixes i obres

La Bisbal no és un municipi turístic ni de costa, però els mesos de juliol i agost augmentem la població per segones residències, vacances dels bisbalencs i, en general, més moviment de gent.

Del nucli urbà, els carrers més transitats durant l’estiu, tant de persones com vehicles, són els carrers que van de la Plaça Major (on hi ha el Centre Municipal de Cultura) fins a la Plaça Catalunya (hi ha la Cooperativa i Caixa Rural). Doncs precisament aquests mesos l’Ajuntament farà obres a alguns d’aquests carrers: treure les voreres i fer-hi un tramat com si fos peatonal però sense ser-ho.

Pels que més ho coneixeu recordareu que fa uns mesos ja van haver-hi obres en aquests carrers i es van treure les voreres per canviar canonades d’aigua, soterrar enllumenat públic i posar cables per telecomunicacions (obres amb projecte iniciat per l’anterior equip de govern). Doncs el juny de 2009 es tornen a treure les voreres, deu ser que de tant apujar-nos els impostos els hi sobren diners i no saben com gastar-s’ho!.

Motius: no els sabem. Quan es va aprovar aquest projecte de treure les voreres, l’equip de govern no va respondre cap de les preguntes fetes per la oposició, com ja ens tenen acostumats.

La majoria de comerços del municipi estan en aquests carrers i hauran de compaginar els mesos de més feina amb els carrers aixecats.

Voleu dir que no hi ha mesos millors per fer aquestes obres?

L’altre tema són les rebaixes. El mes de juliol comencen les rebaixes d’estiu i la Bisbal no és menys. El mes de gener l’equip de govern va iniciar el procés de venda de totes les parcel·les de propietat municipal al polígon industrial Les Planes. Com que estem en èpoques de crisi, tot i que el nostre govern no s’hi inclou, ningú es va presentar a comprar-les i, per tant, van quedar desertes.

Al ple de la setmana passada es va tornar a iniciar aquest procés de venda amb les primeres rebaixes del 36%: el total de les parcel·les es venen per 700.000eur menys.

Des de CiU vam preguntar al ple que, en cas que la venda torni a quedar deserta, si es farien més rebaixes i la resposta va ser la de sempre: canvi de tema i començar amb atacs personals.

Doncs ja ho sabeu, si voleu aprofitar les rebaixes del polígon i veniu a l’Ajuntament, vigileu de no ensopegar amb les obres.

Share

Deixa un comentari