Respectem però no recolzem la llista més votada

El grup de CiU no vam presentar candidatura en el ple del 16 de juny de 2007 perquè considerem que la voluntat dels bisbalencs expressada el passat 27 de maig atorga suficient confiança a ERC, de la mateixa manera que fa 4 anys la va atorgar al nostre grup.
Quan, per la malaltia desgraciada d’en Joan Poch, vaig haver de posar-me al front de l’ajuntament de la Bisbal del 2005 fins ara, vaig tenir el suport de tots els regidors del meu grup, la qual cosa va ajudar a tirar endavant aquesta responsabilitat que era nova per a mi.
Crec que s’han fet coses positives en aquests quatre últims anys, potser millorables però puc certificar que tot l’equip de govern hi ha posat el coll desinteressadament buscant sempre la millor solució en cada cas. És per això que demanem al nou equip de govern que faci una auditoria, amb gent seriosa i experta, capaç de fer un anàlisi real i objectiu de la nostra actuació.
Pel què fa al paper que ha tingut la oposició (ERC) aquests anys ha estat absolutament negatiu, bé, absolutament no: la seva actitud ens servirà a partir d’ara per saber com NO s’ha de fer oposició.
Nosaltres, en la legislatura que encetem, farem una oposició constructiva i no demagògica, intentant que arribin a bon terme els projectes ja iniciats com el consultori o la segona línia de l’escola de primària.
Confiem que els altres grups minoritaris que formen aquest nou consistori ens ajudaran, i nosaltres a ells, a portar un seguiment seriós i rigorós de l’actuació del nou equip de govern, tant pel què fa a la fiscalització de l’aplicació de les seves promeses electorals, moltes de les quals les considerem utòpiques i populistes, com per la consecució dels nostres respectius programes, molt més possibilistes.
Desitgem que en aquest nou equip de govern hi prevalgui el seny. Podem garantir una oposició civilitzada i educada, on ni l’equip de govern ni les seves famílies no hauran de patir les faltes de respecte i educació que nosaltres hem patit els darrers 4 anys.

Share

Deixa un comentari